• Празничен попуст од 3.000 - 4.000ден

  Празничен попуст од 3.000 - 4.000ден

  Од 15.12.2014-15.01.2015 год. попуст на обука за Б категорија...

  повеќе...

 • Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...